Regels inschrijving

Onze school houdt zich aan de regels van de kernprocedure. Voordat een leerling geplaatst wordt, vindt er altijd een intakegesprek plaats met de leerling én de ouders/verzorgers.
Als je graag naar onze school wil, zet ons dan op nummer 1 op je voorkeurslijst en meld je bij ons aan.

Online aanmelden
Inschrijven is mogelijk van maandag 8 t/m vrijdag 19 maart 2021. Dit jaar gaat het aanmelden bij een middelbare school op een nieuwe, digitale manier. Zo beperken we het risico op
besmetting met het coronavirus. Er is een online systeem met digitale aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Uiterlijk 5 maart ontvang je via je basisschool een mail met de aanmeldingsformulieren en keuzelijsten. Lees voor meer informatie ook nog even de brief van het OSVO met het 6-stapenplan of kijk op www.voschoolkeuze020.nl. Ook is er een Servicedesk Digitaal Aanmelden voor vragen en uitleg over het online aanmelden: servicedesk.ouders@elkadam.nl.

Als je het lastig vindt om je digitaal aan te melden, vraag dan je meester of juf van groep 8 om hulp. Ook wij helpen je graag. Je kunt van maandag 8 tot en met vrijdag 19 maart op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij ons terecht. Je komt dan samen met één van je ouder(s)/verzorger(s).

Voor de aanmelding heb je nodig:

  • Aanmeldingsformulier voortgezet onderwijs met het advies van de basisschool erop.
  • Voorkeurslijst van VO scholen.
  • 1 pasfoto van de leerling.
  • ID van leerling en één van de ouders.
  • Aanmeldingsformulier Bredero Beroepscollege

Woon je niet in Amsterdam en/of valt jouw basisschool niet onder de Amsterdamse kernprocedure? Dan krijg je van je basisschool geen gepersonaliseerd aanmeldformulier (een persoonlijk formulier met je naam erop). Check via de Servicedesk Digitaal Aanmelden hoe jij je online kunt aanmelden: servicedesk.ouders@elkadam.nl.

Wil je graag extra uitleg over de aanmeldprocedure? De Gemeente Amsterdam legt op voschoolkeuze020.nl nog eens stap voor stap de aanmeldprocedure uit.