Nieuwbouw

21-01-2021
Op naar de nieuwbouw Buiksloterweg

Hieronder een filmpje over de nieuwbouw die gaat komen!

 

 

16-12-2020
Update nieuwbouw

De plannen voor de nieuwbouw worden steeds duidelijker. Hier zie je een afbeelding van de kavel, de plek waar de nieuwbouw komt. Je ziet dat onze nieuwe school (voortgezet onderwijs) rechts op de kavel gebouwd gaat worden. Op de hoek van de Meidoornweg met het Hagedoornplein. Naast een nieuwe school voor ons worden er ook een sporthal, basisschool, kinderdagverblijf en een aantal woningen gebouwd.

De architect die de school gaat ontwerpen is BDP. Vanaf januari gaat BDP samen met de betrokken teams die in de nieuwbouw komen, nadenken over hoe de school eruit moet komen te zien. Daarna maakt BDP een ontwerp.

 


18-06-2020

Het Bredero Beroepscollege krijgt nieuwbouw! Daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee. Onze school blijft in Noord en komt op de kavel aan de Buiksloterweg, samen met De nieuwe Havo en Vox College. Tevens komen er op deze kavel een basisschool, een Integraal Kindcentrum en een sporthal.

Wanneer de bouw gaat starten is momenteel nog niet bekend. Daarover zal in de komende maanden meer duidelijkheid komen. We streven er naar zo snel mogelijk starten. De verwachting is nu, dat de nieuwbouw voor het Bredero Beroepscollege over een jaar of 3 klaar zal zijn. We hopen in schooljaar 2023/2024 in ons nieuwe gebouw onderwijs te kunnen geven.